SportID+ package: marketing solution for service providers

SportID is a platform for managing corporate sports and health compensation and a marketplace for service providers which is used by more and more people each month – currently there are over 320 companies with a total of 50 000 SportID users. Over the years, SportID has grown into a significant marketing channel for health and sports providers.

As the number of users is growing, so is the need for various services. This means that there are many users who are unable to find the service they are looking for and they do not use the sports compensation that is given to them each month.

In order to make you more visible to our active users, but more importantly – even more visible to our inactive users, we have created the SportID+ package.

 

What has SportID+ to offer as a marketing channel?

In short, SportID+ service providers become more attractive, easier to find and see increased sales due to increased exposure. In addition, there are numerous advantages that only SportID+ service providers get.

In addition, there is a separate package, SportID+ PRO that gives service providers even more advantages.

 

Billing

Money withdrawal at any time. SportID+ service providers can withdraw money unlimited number of times from products and services sold. SportID regular members can withdraw money once a month.

Money withdrawal in every amount. SportID+ service providers can withdraw any amount of money. For SportID regular members, the minimum amount is 15€.

 

Attractiveness

Search. SportID+ service providers are shown first on the service providers list.

Profile. SportID+ has a more attractive profile (service provider name, profile picture, address, contact, services, brief description) on the general list.

Visual. SportID+ package allows adding pictures, videos, and special offers on the service provider profile.

Discount prices. If SportID+ service provider offers discount prices for only SportID users, the prices are more visible and marked red on the general list.

 

Advertising and Sales

Notification letter. Newly signed SportID+ service providers have priority reference on users’ money expiration notification letter that is sent twice a month. SportID+ service providers are also mentioned if service provider has an ongoing campaign. We find it important to advertise SportID+ service providers when the users are most likely to use their SportID credit.

Automated emails: SportID+ PRO. SportID+ PRO service provider banner will be added to many different automated emails. Automated emails are sent hundreds of times over a month. Target audience is active SportID users or managers who have recent SportID transactions. Emails can also target one specific group of audience.

Newsletter for specific target group. SportID+ PRO offers advertising for specific target group – for example, users in specific city with certain compensation plan. Letter includes only one certain offer that is also displayed on the subject of the letter. That makes it more attractive than general newsletter, which includes several different offers.

Social media. (SportID+ once in three months, SportID+ PRO once a month). We offer advertising on SportID Facebook page about discount prices and campaigns.

Campaigns. (SportID+ with extra fee, SportID+ PRO for free) Plus package member have opportunity to participate in campaigns, like Christmas calendar and several others.

Blog. SportID+ package member can post on SportID blog that points to specific service or information.

 

How much does it cost to join SportID+ package?

Joining SportID+ package is free, without any monthly fees. In order to provide the marketing channels outlined above, the SportID+ package fee starts from 2.5% from sales turnover. In this way, SportID+ members do not have to pay for anything they actually do not get.

SportID standard package:  0% of the withdrawable amount, terms of money withdrawal: once a month, starting at 15€, receipt within 14 days.

SportID+ package: 2.5% of the withdrawable amount, terms of money withdrawal: unlimited number of times in any amount, receipt within 3 business days.

SportID+ PRO package:  5.. % of the withdrawable amount, terms of money withdrawal: unlimited number of times in any amount, receipt within 3 business days.

 

If you are interested in joining SportID+ or SportID+ Pro, write to us at info@sportid.com

Autorid

  • Britt Rosenberg Avalike suhete juht
  • Marti Soosaar Tegevjuht

Vanemad postitused

Postitustesarjad

Ettevõttele
For companies
Huumor
Įmonėms
Investorile
Mehis vs 730 km
Polar Bear Pitching
Spordipäeviku võistlused
Sporditoetus
SportID edetabelid
SportID üritused
Teenusepakkujale
Tuhat ja üks spordiüritust
Uudised

Arhiiv

Märksõnad

1 miljon 9 mõtet Aivo Adamson aktiivsuspäevik alkohol analüüs anatoli šmigun andrei jämsa ants veetõusme anu hark Apotheka argiato argo virkebau blogilates BodyBalance bodycombat BodyPump Boost brasiilia challenge cheques company sports dan ariely daniel levi deltabid dieet discgolf eeskujulik ettevõte eestimaa liigub Eesti parim e-teenus Eesti Politsei Eesti toit Elamusmaraton Elamusretk Elery Ulmova Elina Purde eratreener erkki brakmann esmaabi euroopa aktiivseim ettevõte euroopa mängud euroopa spordinädal fartlek felipe millan FirmaFitness firma jõusaal firmasport fitbit fitlap fitnessvõru flow Fujitsu funderbeam füsioteraapia ghetto workout grigori minaškin gwangju harrastussport Hawaii Express health benefits Helle Pondre hoovisport ILUUM Indrek Tustit Insanity investor investorid investorile investors iphone IT-sektor iwatch jaak mae jalgpall jalgrattasõit jawbone jooksmine juhan mettis juhtkond jõulinnak kahekümnevõistlus Kahneman kaire leibak Kaisa Kukk Kaisa Torn kalev spa kanuusõit Karmo Karjamets kaur kivistik kepikõnd kergejõustik Keskkonnaamet kondimootoriga tööle kontorisport kontorivõimlemine korvpall Kristjan Port käimine köögiviljad kühne + nagel laagri tennisekeskus laulasmaa spa leho virma lembitu kuuse les mills liikumine Liikumisaasta Lõpuspurt liikumisharjumus lumelaud lõigutrenn lõuna-korea lõunauinak Maanteeamet maraton marko luhamaa Mark Simla marti soosaar massaaž mati alaver matk matkakuu matkamine miinuskalorsusega toidud Minu Tervis mure päriselust muusika myfitness müügiesindaja naissportlane nelli paju Nordea orienteerumine palgalõhe palleter piletihind pimemassööride ühing Pipedrive poksimine Polar Bear Pitching priit pullerits psühholoogia pulss rait rodi rannavolle Raplamaa haigla rasmus mägi rattasõit Ravimiamet rein taaramäe reklaam reklaamindus reval sport riigiasutus riigi tugiteenuste keskus ronimisministeerium rullibaas rulluisumaraton rulluisutamine saksamaa sammutest Scania seb SEB Tallinna Maraton seiklussport seitsmevõistlus sendgrid shipitwise smuuti snowtubbing soojendus spordi- ja hobimess spordiajalugu spordiareng spordiklubi spordikompensatsioon spordimess spordipsühholoogia sporditoetus spordiüritus sportid SportID edetabel SportID Sünnipäev sportlik ettevõte sportlyzer SportsGene start-up startup chile startupid Startup Wise Guys star wars suitsetamine suusalaat suusatamine suvefestival swedbank söömine taekwondo taimetoitlus talisport talisuplus tallink Tallinna Lennujaam Tallinna Lennujaama SK tamme staadion tartu TEDtalk tehnika teipimine tele2 telefoniäpp telkimine Terve Pere Apteek tervisekontroll terviserajad TET seminar theleanmachine tiimi üritused tippsportlane toitumine toitumiskava toitumisnõustamine toitumispsühholoogia Transferwise treening treeningandmed treeningseadmed treeningvideod trenninimed trenniplaylist trennitegija toidupäevik trennitest triobet turvakontroll Tversky tõnu endrekson tõnu runnel töötervishoid tšekid uisutamine ultramitmevõistlus uni universiaad usa USS Security Uuel aastal uue hooga uurimus uuring uus hooaeg vabaõhujõusaal valgustus veeriku veetarbimine vennad ehtius vereproov veronika zuikova vigastused ville arike vitali bernatski välismaised spordiklubid väljakutse Xdream xhitdaily youtube äripäev ülekaalulisus