Hea kasutaja! Siit leiad teenusepakkujad, kelle SportID teenuste hulgas on maksuvabad taastusravi teenused.


Tallinn/Harjumaa

 

Priit Ailt

 

Priit Ailt füsiotuba OÜ– Paldiski mnt 96

 

 

Confido

 

Confido Erameditsiinikeskus– Veerenni 53a

 

 

Teraapialaegas

 

Teraapialaegas OÜ– Pärnu maantee 139c

 

 

Lümfiteraapia Lümfiteraapia ja Taastusravi Kliinik – Madara 29

 

 Georg LaasikGeorg Laasik Physical Therapy – Kunderi 24-1, Tallinn

 

YINYANG Hiina Tervisesalong Yin Yang – Liivalaia 40, 10132 Tallinn

 

Tursekeskus OÜ– Pärnu mnt 76

Selja- ja Kaelaravi Keskus Ülemiste City– Lõõtsa 4

Eesti Massaaži- ja Teraapiakool– Mustamäe tee 59

Fysiopark– Haabersti 5

Füsioterapeut Priit Teniste – Mõisa 4

OMAklubi– Sakala 18

Spordimeditsiini Sihtasutus– Tondi 88

Tööfüsioteraapia– Tallinn, Tartu, Pärnu kokkuleppel

OÜ Innomedica Ravi- ja uuringukeskus– Sõjakooli 10

Al Mare Tervis – Terve Pere Manuaalteraapia Keskus– Mõisa 4

Ravisport Füsioteraapia– Laki 32

Steliise Erakliinik– Mardi 4

Laserteraapia OÜ –  Paldiski mnt. 68A,

 


Tartu

FT Sport

 

FTSport– Aleksandri 42

 


 

Dorpat Spa– Soola 6

 

Tartu Tervisekliinik

 

Tartu Tervisekliinik– Soola 2

 

 

ProfysioOÜ Profysio füsioteraapia, massaaž– Kalevi 52

 

Tervise Töökoda

 

Tervise töökoda – Graniidi 28

 

 

Vireo

 

VIREO terviskool ja füsioteraapia – Ihaste tee 7

 

Vaksali

 

Vaksali Füsioteraapia- ja Massaažikabinet – Vaksali 17

 

 

Medita_logo

 

Medita Kliinik – Teguri 37b, Tartu

 

 

Füsiostuudio– Gildi 12

Novus Therapy OÜ– Jakobi 37

SA Tartu Ülikooli Kliinikum – Puusepa 1a

Herje Füsioteraapia– Jaama 77

Tähtvere Tennisekeskus– Laulupeo puiestee 19

Tartu Teraapiasalong – Riia 4, Tartu 51004 (Hansakeskus)

 


Pärnumaa

Tervisetaastaja OÜ – Pärnu, Riia maantee 129/Karu 1


Jõgevamaa

Selja- ja Kaelaravi Keskus Jõgeval– Jõgeva, Aia 40


Läänemaa

Tervisepai OÜ– Lihula, Lasteaia 6


Valgamaa

Lauri Rannama füsioteraapia praksis–  Otepää, Valga maantee 12

 


Täiendame nimekirja jooksvalt!

 

 

 

Autorid

  • Britt Rosenberg Avalike suhete juht
  • Marti Soosaar Tegevjuht

Vanemad postitused

Postitustesarjad

Ettevõttele
For companies
Huumor
Įmonėms
Investorile
Mehis vs 730 km
Polar Bear Pitching
Spordipäeviku võistlused
Sporditoetus
SportID edetabelid
SportID üritused
Teenusepakkujale
Tuhat ja üks spordiüritust
Uudised

Arhiiv

Märksõnad

1 miljon 9 mõtet Aivo Adamson aktiivsuspäevik alkohol analüüs anatoli šmigun andrei jämsa ants veetõusme anu hark Apotheka argiato argo virkebau blogilates BodyBalance bodycombat BodyPump Boost brasiilia challenge cheques company sports dan ariely daniel levi deltabid dieet discgolf eeskujulik ettevõte eestimaa liigub Eesti parim e-teenus Eesti Politsei Eesti toit Elamusmaraton Elamusretk Elery Ulmova Elina Purde eratreener erkki brakmann esmaabi euroopa aktiivseim ettevõte euroopa mängud euroopa spordinädal fartlek felipe millan FirmaFitness firma jõusaal firmasport fitbit fitlap fitnessvõru flow Fujitsu funderbeam füsioteraapia ghetto workout grigori minaškin gwangju harrastussport Hawaii Express health benefits Helle Pondre hoovisport ILUUM Indrek Tustit Insanity investor investorid investorile investors iphone IT-sektor iwatch jaak mae jalgpall jalgrattasõit jawbone jooksmine juhan mettis juhtkond jõulinnak kahekümnevõistlus Kahneman kaire leibak Kaisa Kukk Kaisa Torn kalev spa kanuusõit Karmo Karjamets kaur kivistik kepikõnd kergejõustik Keskkonnaamet kondimootoriga tööle kontorisport kontorivõimlemine korvpall Kristjan Port käimine köögiviljad kühne + nagel laagri tennisekeskus laulasmaa spa leho virma lembitu kuuse les mills liikumine Liikumisaasta Lõpuspurt liikumisharjumus lumelaud lõigutrenn lõuna-korea lõunauinak Maanteeamet maraton marko luhamaa Mark Simla marti soosaar massaaž mati alaver matk matkakuu matkamine miinuskalorsusega toidud Minu Tervis mure päriselust muusika myfitness müügiesindaja naissportlane nelli paju Nordea orienteerumine palgalõhe palleter piletihind pimemassööride ühing Pipedrive poksimine Polar Bear Pitching priit pullerits psühholoogia pulss rait rodi rannavolle Raplamaa haigla rasmus mägi rattasõit Ravimiamet rein taaramäe reklaam reklaamindus reval sport riigiasutus riigi tugiteenuste keskus ronimisministeerium rullibaas rulluisumaraton rulluisutamine saksamaa sammutest Scania seb SEB Tallinna Maraton seiklussport seitsmevõistlus sendgrid shipitwise smuuti snowtubbing soojendus spordi- ja hobimess spordiajalugu spordiareng spordiklubi spordikompensatsioon spordimess spordipsühholoogia sporditoetus spordiüritus sportid SportID edetabel SportID Sünnipäev sportlik ettevõte sportlyzer SportsGene start-up startup chile startupid Startup Wise Guys star wars suitsetamine suusalaat suusatamine suvefestival swedbank söömine taekwondo taimetoitlus talisport talisuplus tallink Tallinna Lennujaam Tallinna Lennujaama SK tamme staadion tartu TEDtalk tehnika teipimine tele2 telefoniäpp telkimine Terve Pere Apteek tervisekontroll terviserajad TET seminar theleanmachine tiimi üritused tippsportlane toitumine toitumiskava toitumisnõustamine toitumispsühholoogia Transferwise treening treeningandmed treeningseadmed treeningvideod trenninimed trenniplaylist trennitegija toidupäevik trennitest triobet turvakontroll Tversky tõnu endrekson tõnu runnel töötervishoid tšekid uisutamine ultramitmevõistlus uni universiaad usa USS Security Uuel aastal uue hooga uurimus uuring uus hooaeg vabaõhujõusaal valgustus veeriku veetarbimine vennad ehtius vereproov veronika zuikova vigastused ville arike vitali bernatski välismaised spordiklubid väljakutse Xdream xhitdaily youtube äripäev ülekaalulisus