32 uut teenusepakkujat SportID-s!

Oktoobris liitus SportID keskkonnaga rekordilised 32 uut teenusepakkujat.

Seda kellega tegu, saad lugeda juba allolevast nimekirjast.

Tallinn

Tallink Tennisekeskus- Tennis

Osmussaare 7, Lasnamäe

 

Tallink Tennisekeskus- Sulgpall

Osmussaare 7, Lasnamäe

 

Sky Gravity OÜ

Ringi 64A, Maardu

Rävala,8, Kesklinn

 

Shakti Jooga 

Tallinn Kivimäe 17/  Tartu Kastani 38

 

Massaažikunst OÜ

Raua 41, Kesklinn

 

Tervise töökoda

Graniidi 28, Kalamaja

 

Tiina massaaži- ja teraapiatuba

Sõjakooli 10, Kristiine

 

Lihtne OÜ

Rännaku pst 26, Nõmme / Kaluri tee 5, Viimsi

 

Masseur Marco Maietta

Kloostri tee 6, Pirita

 

Tennis Coach Kristian Malinka

Osmussaare tee 7, Lasnamäe

 

FIE Tiina Ravasoo

Endla 4, Kesklinn

 

Männiku jalgpallikeskus- jõusaal

Võidu 16, Nõmme

 

Black Dog Jooga OÜ

Kreutzwaldi 12-22, Kesklinn

 

Miracle Studio

Paldiski mnt 29, Kristiine

 

Alternatiivravi

Aruheina tee 8, Peetri

 

Marve Allik jooga- Tallinna Puuetega Inimeste Koda

Endla 59

 

Marve Allik jooga- Annapurna joogastuudio

Müürivahe 31-1

 

Marve Allik jooga- Teadlikkuse Ruum

Lõõtsa 2a

 

Golf X Stuudio

Rannamõisa tee 3

 

Tere Tennisekeskus

Sõjakooli 10, Kristiine

Harjumaa

Viimsi Jooga 

Viimsi Äritare, Paadi tee 3, Haabneeme

 

Tervise Massaažistuudio 

Tervise 4, Laagri

 

Spordiklubi ProRunner

Nooruse 1 a, Tabasalu, Tartu, Tallinn, Rakvere, Jõgeva

Tartu

Wellness Studio

Küüni 5b, Tartu

 

Tulesina OÜ

Kroonuaia 9, Tartu

 

Veeriku spordikeskus- Tennis

Näituse 33, Tartu

 

Bindu OÜ

Kastani 38/Suur- Kaar 56, Tartu

 

Terviseviis

N.Lunini 6, Tartu

Tartumaa

OÜ iSport

Nõo, Kalju Aigro 1

Ida-Virumaa

Kobra Ladies Fitness Club

Roheline tn 8, Narva

 

SK Aurora

Järveküla tee 44, Kohtla-Järve

 

Ahtme kergejõustikuhall

Ahtme mnt 61, Kohtla-Järve

 

Autorid

  • Britt Rosenberg Avalike suhete juht
  • Marti Soosaar Tegevjuht

Vanemad postitused

Postitustesarjad

Ettevõttele
For companies
Huumor
Įmonėms
Investorile
Mehis vs 730 km
Polar Bear Pitching
Spordipäeviku võistlused
Sporditoetus
SportID edetabelid
SportID üritused
Teenusepakkujale
Tuhat ja üks spordiüritust
Uudised

Arhiiv

Märksõnad

1 miljon 9 mõtet Aivo Adamson aktiivsuspäevik alkohol analüüs anatoli šmigun andrei jämsa ants veetõusme anu hark Apotheka argiato argo virkebau blogilates BodyBalance bodycombat BodyPump Boost brasiilia challenge cheques company sports dan ariely daniel levi deltabid dieet discgolf eeskujulik ettevõte eestimaa liigub Eesti parim e-teenus Eesti Politsei Eesti toit Elamusmaraton Elamusretk Elery Ulmova Elina Purde eratreener erkki brakmann esmaabi euroopa aktiivseim ettevõte euroopa mängud euroopa spordinädal fartlek felipe millan FirmaFitness firma jõusaal firmasport fitbit fitlap fitnessvõru flow Fujitsu funderbeam füsioteraapia ghetto workout grigori minaškin gwangju harrastussport Hawaii Express health benefits Helle Pondre hoovisport ILUUM Indrek Tustit Insanity investor investorid investorile investors iphone IT-sektor iwatch jaak mae jalgpall jalgrattasõit jawbone jooksmine juhan mettis juhtkond jõulinnak kahekümnevõistlus Kahneman kaire leibak Kaisa Kukk Kaisa Torn kalev spa kanuusõit Karmo Karjamets kaur kivistik kepikõnd kergejõustik Keskkonnaamet kondimootoriga tööle kontorisport kontorivõimlemine korvpall Kristjan Port käimine köögiviljad kühne + nagel laagri tennisekeskus laulasmaa spa leho virma lembitu kuuse les mills liikumine Liikumisaasta Lõpuspurt liikumisharjumus lumelaud lõigutrenn lõuna-korea lõunauinak Maanteeamet maraton marko luhamaa Mark Simla marti soosaar massaaž mati alaver matk matkakuu matkamine miinuskalorsusega toidud Minu Tervis mure päriselust muusika myfitness müügiesindaja naissportlane nelli paju Nordea orienteerumine palgalõhe palleter piletihind pimemassööride ühing Pipedrive poksimine Polar Bear Pitching priit pullerits psühholoogia pulss rait rodi rannavolle Raplamaa haigla rasmus mägi rattasõit Ravimiamet rein taaramäe reklaam reklaamindus reval sport riigiasutus riigi tugiteenuste keskus ronimisministeerium rullibaas rulluisumaraton rulluisutamine saksamaa sammutest Scania seb SEB Tallinna Maraton seiklussport seitsmevõistlus sendgrid shipitwise smuuti snowtubbing soojendus spordi- ja hobimess spordiajalugu spordiareng spordiklubi spordikompensatsioon spordimess spordipsühholoogia sporditoetus spordiüritus sportid SportID edetabel SportID Sünnipäev sportlik ettevõte sportlyzer SportsGene start-up startup chile startupid Startup Wise Guys star wars suitsetamine suusalaat suusatamine suvefestival swedbank söömine taekwondo taimetoitlus talisport talisuplus tallink Tallinna Lennujaam Tallinna Lennujaama SK tamme staadion tartu TEDtalk tehnika teipimine tele2 telefoniäpp telkimine Terve Pere Apteek tervisekontroll terviserajad TET seminar theleanmachine tiimi üritused tippsportlane toitumine toitumiskava toitumisnõustamine toitumispsühholoogia Transferwise treening treeningandmed treeningseadmed treeningvideod trenninimed trenniplaylist trennitegija toidupäevik trennitest triobet turvakontroll Tversky tõnu endrekson tõnu runnel töötervishoid tšekid uisutamine ultramitmevõistlus uni universiaad usa USS Security Uuel aastal uue hooga uurimus uuring uus hooaeg vabaõhujõusaal valgustus veeriku veetarbimine vennad ehtius vereproov veronika zuikova vigastused ville arike vitali bernatski välismaised spordiklubid väljakutse Xdream xhitdaily youtube äripäev ülekaalulisus