SportID activities report: September 2017

Dear SportID investors,

Here is our investors report for September 2017. Autumn arrived and the numbers went up, like we thought they would. The activity growth by 30% from August to September is pretty much standard, so the best thing we could point out from this stats is the growth in the numbers of customers (up by 8%) and growth of MRR (up by 13%). The reason why these stats matter most is that they are not much influenced by season or weather outside.

Changes in team and new office

We have reported a few months ago that our previous content manager Britt Rosenberg has left to continue her studies in Holland. September was her last month and starting from October our new marketing and content marketing manager is Kristjan Kimmel. Kristjan’s previous employer was fuel retail sales company Olerex and he worked as a marketing assistant there.

Starting from October Andres Joosep will join our team as sales assistant. This is a new position in the team. Andres used to work as waiter and head of shift in a nice restaurant Umbroht in the centre of Tartu. Good luck to our newest team members and thank you, Britt, for everything you have done. Most probably we will meet again.

In September we opened our second office in Tallinn next to Kristiine shopping centre. Some of our team members had to move to Tallinn in personal reasons and they didn’t want to leave SportID and we didn’t want to leave them. This also gives us better opportunity to hire, since we can do this in 2 locations and also a good workplace in Tallinn for those who had to visit Tallinn 1-2 times per week anyway.

Walk2Work

Walk2Work (Kondimootoriga tööle) campaign took place from 4.-29. of September. There were 260 teams taking part with more than 1000 employees. This was part of Estonian Olympic Committee’s calendar and like always we got some pretty solid sales leads from this event as well.

Progress in other markets

In Germany our manager took some time off, which is definitely not great news for us. He seems to be more interested in working with the market expansion, rather than launching a new market. Therefore we have a change in strategy. For sure we need to start a test city before we can think about expanding. We are also considering other markets like Holland, Denmark, Sweden, Austria, France, Spain and checking all possible leads on how to start. Since this has taken so long, we decided in our team that our CEO Marti Soosaar will take these process into his focus and our COO Taavi Toots will concentrate on Baltic market efforts.

How can you help?

Do you know a company who is not yet using SportID to manage employees wellness? Do you know a way we can approach or you can make intro then just let our head of sales know about this (kadri@sportid.ee).

Thank you for keeping in touch and don’t forget to go a training today. There are pretty good offers in Reval Sport.

There is something new and surprising coming from SportID and Estonian Olympic Committee and its partners in November. This photo is a teaser from the material. Photo by Gerry Sulp. Models: Nike trainers Sandra Raju and Britta Aduson.

Autorid

  • Britt Rosenberg Avalike suhete juht
  • Marti Soosaar Tegevjuht

Vanemad postitused

Postitustesarjad

Ettevõttele
For companies
Huumor
Įmonėms
Investorile
Mehis vs 730 km
Polar Bear Pitching
Spordipäeviku võistlused
Sporditoetus
SportID edetabelid
SportID üritused
Teenusepakkujale
Tuhat ja üks spordiüritust
Uudised

Arhiiv

Märksõnad

1 miljon 9 mõtet Aivo Adamson aktiivsuspäevik alkohol analüüs anatoli šmigun andrei jämsa ants veetõusme anu hark Apotheka argiato argo virkebau blogilates BodyBalance bodycombat BodyPump Boost brasiilia challenge cheques company sports dan ariely daniel levi deltabid dieet discgolf eeskujulik ettevõte eestimaa liigub Eesti parim e-teenus Eesti Politsei Eesti toit Elamusmaraton Elamusretk Elery Ulmova Elina Purde eratreener erkki brakmann esmaabi euroopa aktiivseim ettevõte euroopa mängud euroopa spordinädal fartlek felipe millan FirmaFitness firma jõusaal firmasport fitbit fitlap fitnessvõru flow Fujitsu funderbeam füsioteraapia ghetto workout grigori minaškin gwangju harrastussport Hawaii Express health benefits Helle Pondre hoovisport ILUUM Indrek Tustit Insanity investor investorid investorile investors iphone IT-sektor iwatch jaak mae jalgpall jalgrattasõit jawbone jooksmine juhan mettis juhtkond jõulinnak kahekümnevõistlus Kahneman kaire leibak Kaisa Kukk Kaisa Torn kalev spa kanuusõit Karmo Karjamets kaur kivistik kepikõnd kergejõustik Keskkonnaamet kondimootoriga tööle kontorisport kontorivõimlemine korvpall Kristjan Port käimine köögiviljad kühne + nagel laagri tennisekeskus laulasmaa spa leho virma lembitu kuuse les mills liikumine Liikumisaasta Lõpuspurt liikumisharjumus lumelaud lõigutrenn lõuna-korea lõunauinak Maanteeamet maraton marko luhamaa Mark Simla marti soosaar massaaž mati alaver matk matkakuu matkamine miinuskalorsusega toidud Minu Tervis mure päriselust muusika myfitness müügiesindaja naissportlane nelli paju Nordea orienteerumine palgalõhe palleter piletihind pimemassööride ühing Pipedrive poksimine Polar Bear Pitching priit pullerits psühholoogia pulss rait rodi rannavolle Raplamaa haigla rasmus mägi rattasõit Ravimiamet rein taaramäe reklaam reklaamindus reval sport riigiasutus riigi tugiteenuste keskus ronimisministeerium rullibaas rulluisumaraton rulluisutamine saksamaa sammutest Scania seb SEB Tallinna Maraton seiklussport seitsmevõistlus sendgrid shipitwise smuuti snowtubbing soojendus spordi- ja hobimess spordiajalugu spordiareng spordiklubi spordikompensatsioon spordimess spordipsühholoogia sporditoetus spordiüritus sportid SportID edetabel SportID Sünnipäev sportlik ettevõte sportlyzer SportsGene start-up startup chile startupid Startup Wise Guys star wars suitsetamine suusalaat suusatamine suvefestival swedbank söömine taekwondo taimetoitlus talisport talisuplus tallink Tallinna Lennujaam Tallinna Lennujaama SK tamme staadion tartu TEDtalk tehnika teipimine tele2 telefoniäpp telkimine Terve Pere Apteek tervisekontroll terviserajad TET seminar theleanmachine tiimi üritused tippsportlane toitumine toitumiskava toitumisnõustamine toitumispsühholoogia Transferwise treening treeningandmed treeningseadmed treeningvideod trenninimed trenniplaylist trennitegija toidupäevik trennitest triobet turvakontroll Tversky tõnu endrekson tõnu runnel töötervishoid tšekid uisutamine ultramitmevõistlus uni universiaad usa USS Security Uuel aastal uue hooga uurimus uuring uus hooaeg vabaõhujõusaal valgustus veeriku veetarbimine vennad ehtius vereproov veronika zuikova vigastused ville arike vitali bernatski välismaised spordiklubid väljakutse Xdream xhitdaily youtube äripäev ülekaalulisus