SportID activities report: June 2017

Dear SportID present and future investors.

While we were busy with raising money, our tokens at Funderbeam were not traded and no reports were sent. So few months have passed without our report but here we go again.

The numbers

Since there are few companies who don’t support their employees for some reason in summer months, some service providers are closed and others have fewer customers, summer moths are always a bit lower than spring. That’s how it is this year as well. The highest growing number from June 2016 to June 2017 is the amount of services our service providers have sold using SportID credits and that has grown over 62%.

Also we are happy that the decline from May to June is smaller than last year. -23% this year and  -25% last year. We have done somewhat better than last year in keeping people using SportID. Of course the user numbers have also grown remarkably. We have plans how to improve the numbers in next summer so they will not fall as much. For that we will release two different tools that will be presented this autumn.

The finances

June was good month for us financially. We earned the trust of the investors to continue developing the company at the same speed. We closed the round at Funderbeam and got a bunch of new tokens for trading together with our previous round tokens. The amount of investment that we closed was a bit above 153,000€. With current speed of burn this is enough for us until next spring.

Of course it is important to mention in finance paragraph that while our own MRR in June is always smaller than in May, we kept that loss at around 3% while it was -8% a year ago.

The team

Our content manager Britt is leaving in September to continue her studies in Holland. So if you happen to know a talented content manager and copywriter, please let us know. We have really  a lot of work to do in this field and would love to have someone with great talent to join our team.

Germany

Our German market manager Holger has met a few networks in Germany that might help us to spread our product there. Our CEO Marti will visit Germany in the middle of August to continue the discussions with them. We will report these results in our August report.

Media

SportID presented the company in Raadio 2 morning show on 16th of June. On 20th of June we were in the business newspaper Äripäev because of some fake invoice that we got from Czech Republic. Some crooks tried to cheat 2000€ from our company, which they didn’t manage to get. May be something valueable to read and know how to avoid these type of mistakes.

Autorid

  • Britt Rosenberg Avalike suhete juht
  • Marti Soosaar Tegevjuht

Vanemad postitused

Postitustesarjad

Ettevõttele
For companies
Huumor
Įmonėms
Investorile
Mehis vs 730 km
Polar Bear Pitching
Spordipäeviku võistlused
Sporditoetus
SportID edetabelid
SportID üritused
Teenusepakkujale
Tuhat ja üks spordiüritust
Uudised

Arhiiv

Märksõnad

1 miljon 9 mõtet Aivo Adamson aktiivsuspäevik alkohol analüüs anatoli šmigun andrei jämsa ants veetõusme anu hark Apotheka argiato argo virkebau blogilates BodyBalance bodycombat BodyPump Boost brasiilia challenge cheques company sports dan ariely daniel levi deltabid dieet discgolf eeskujulik ettevõte eestimaa liigub Eesti parim e-teenus Eesti Politsei Eesti toit Elamusmaraton Elamusretk Elery Ulmova Elina Purde eratreener erkki brakmann esmaabi euroopa aktiivseim ettevõte euroopa mängud euroopa spordinädal fartlek felipe millan FirmaFitness firma jõusaal firmasport fitbit fitlap fitnessvõru flow Fujitsu funderbeam füsioteraapia ghetto workout grigori minaškin gwangju harrastussport Hawaii Express health benefits Helle Pondre hoovisport ILUUM Indrek Tustit Insanity investor investorid investorile investors iphone IT-sektor iwatch jaak mae jalgpall jalgrattasõit jawbone jooksmine juhan mettis juhtkond jõulinnak kahekümnevõistlus Kahneman kaire leibak Kaisa Kukk Kaisa Torn kalev spa kanuusõit Karmo Karjamets kaur kivistik kepikõnd kergejõustik Keskkonnaamet kondimootoriga tööle kontorisport kontorivõimlemine korvpall Kristjan Port käimine köögiviljad kühne + nagel laagri tennisekeskus laulasmaa spa leho virma lembitu kuuse les mills liikumine Liikumisaasta Lõpuspurt liikumisharjumus lumelaud lõigutrenn lõuna-korea lõunauinak Maanteeamet maraton marko luhamaa Mark Simla marti soosaar massaaž mati alaver matk matkakuu matkamine miinuskalorsusega toidud Minu Tervis mure päriselust muusika myfitness müügiesindaja naissportlane nelli paju Nordea orienteerumine palgalõhe palleter piletihind pimemassööride ühing Pipedrive poksimine Polar Bear Pitching priit pullerits psühholoogia pulss rait rodi rannavolle Raplamaa haigla rasmus mägi rattasõit Ravimiamet rein taaramäe reklaam reklaamindus reval sport riigiasutus riigi tugiteenuste keskus ronimisministeerium rullibaas rulluisumaraton rulluisutamine saksamaa sammutest Scania seb SEB Tallinna Maraton seiklussport seitsmevõistlus sendgrid shipitwise smuuti snowtubbing soojendus spordi- ja hobimess spordiajalugu spordiareng spordiklubi spordikompensatsioon spordimess spordipsühholoogia sporditoetus spordiüritus sportid SportID edetabel SportID Sünnipäev sportlik ettevõte sportlyzer SportsGene start-up startup chile startupid Startup Wise Guys star wars suitsetamine suusalaat suusatamine suvefestival swedbank söömine taekwondo taimetoitlus talisport talisuplus tallink Tallinna Lennujaam Tallinna Lennujaama SK tamme staadion tartu TEDtalk tehnika teipimine tele2 telefoniäpp telkimine Terve Pere Apteek tervisekontroll terviserajad TET seminar theleanmachine tiimi üritused tippsportlane toitumine toitumiskava toitumisnõustamine toitumispsühholoogia Transferwise treening treeningandmed treeningseadmed treeningvideod trenninimed trenniplaylist trennitegija toidupäevik trennitest triobet turvakontroll Tversky tõnu endrekson tõnu runnel töötervishoid tšekid uisutamine ultramitmevõistlus uni universiaad usa USS Security Uuel aastal uue hooga uurimus uuring uus hooaeg vabaõhujõusaal valgustus veeriku veetarbimine vennad ehtius vereproov veronika zuikova vigastused ville arike vitali bernatski välismaised spordiklubid väljakutse Xdream xhitdaily youtube äripäev ülekaalulisus